Baleset-, Betegség-, és Poggyász Biztosítás
Baleset-, Betegség-, és Poggyász Biztosítás

Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Neked, bárhol is legyél a világban!

MIÉRT ÉRDEMES BALESET, BETEGSÉG POGGYÁSZ  BIZTOSÍTÁST KÖTNI?

 • azonnali segítségnyújtás magyar asszisztenciával
 • ÚJDONSÁG! telefonos orvosi tanácsadás
 • a helyszíni ellátás költségeit a biztosító megtéríti, mely sok esetben az itthoni többszöröse
 • szállodai felelősségbiztosítás
 • strandlopás biztosítás
 • bizonyos sportok igénybevétele esetén szintén térít baleset esetén
 • nagyobb sérülés esetén téríti és megszervezi a hazutazást
 • ÚJDONSÁG! Baleseti táppénz
 • biztosításdohoz AUTÓ EXTRA kiegészítés is köthető, ha saját autóval mennél

FONTOS!

A kiválasztott szállás csomaghoz automatikusan hozzátesszük az EUB Top Nívó baleset, betegség, poggyász biztosítást!

 • Ki lehet-e venni a csomagból, ha nem kéred? Igen, az extra szolgáltatások kiválasztásánál, habár kifejezetten ajánljuk a megkötését.
 • Lehet-e magasabb kategóriát választani? IGEN! Az extra szolgáltatásoknál kiválaszthatod melyikre szeretnél upgradelni, természetesen csak a különbözetet kell kifizetned.
 • Egy foglaláon belül választható-e több fajta? IGEN! Utasonként kell hozzá rendelned az adott biztosítást a foglalás előtti lépésnél.

AZ UTASBIZTOSÍTÁS HIÁNYÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT A FESTIVAL TRAVEL FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

A biztosításkötés feltétele, hogy rendelkezz TB-vel (Társadalom Biztosítás)!

BALESET-, BETEGSÉG- ÉS POGGYÁSZ BIZTOSÍTÁS

Saját magad és mások biztonsága érdekében javasoljuk, hogy az EFOTT Winterbreaken legyen érvényes BBP biztosításod!

Felhívjuk figyelmed, hogy a téli síutakra a klasszikus utasbiztosítás nem nyújt fedezetet.

MELYIK TÍPUST VÁLASSZAM?

EGT tagállamban TB-vel rendelkező magánszemélyek 3 típusból választhatnak. A megfelelő szint kiválasztásához kérjük, vedd figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeidet.

Felhívjuk figyelmét, hogy az alábbi biztosítások repülős utazás esetén az Air&Cruise biztosítás köthető meg, melyet az info@festivaltravel.hu email címen tudsz igényelni.

ÁRAK

A csomaghoz automatikusan egy 10 napos BBP Sí Sztár biztosítást adunk, amelynek ára: 24€/fő. Ezt igény esetén kiveheted a csomagból!

UPGRADELD A BIZTOSÍTÁSODAT

 • 10 napos Sí Profi biztosítás upgrade: +6€/fő
 • 10 napos Sí Extra biztosítás upgrade: +16€/fő

EGT tagállamban és tagállamon kívüli országban TB-vel nem rendelkező magánszemélyeknek nem áll módunkban BBP biztosítást kötni! 

Bármilyen káresemény bekövetkeztétől számított 24 órán belül hívd fel a biztosítót, hogy az ügyintézésben tudjanak neked segíteni.

Rossz típus választása esetén, a típus módosítás díja 3 € / biztosítás.

COVID-19 FEDEZET

A Biztosító Európa és Világ-1 területi hatályon belül továbbra is – az adott termék szolgáltatási összeghatárain belül – 25 millió forintig vállalja járványos megbetegedések (ezen belül Covid-19) miatt felmerülő orvosi és mentési költségek térítését. A további szolgáltatásokra az adott termékre vonatkozó általános limitek érvényesek.

Ha az utas Covid-19 megbetegedése (pl. pozitív PCR teszt) miatt karanténba kerül, és emiatt nem tud az eredetileg tervezett időpontban hazautazni, akkor az EUB a „További utazási segítségnyújtás” részben szereplő „Hazautazás időpontjának változása betegség vagy baleset miatt” szolgáltatási limiteken belül megtéríti a szállás-többletköltségeket az érintett utasra és a vele együtt külföldön maradó utastársára vonatkozóan, valamint megszervezi a későbbi hazautazást, továbbá megtéríti az esetleges utazási többletköltségeket; a beteg utas számára a teljes összeget, az utastárs részére pedig a fenti szolgáltatásnál meghatározott limitig.

 

A TÉLISPORT BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

 • érvényes a népszerű téli sportokra: síelésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánozásra, hóraftingra
 • téli sporteszköz-fedezet, pl. sí- és snowboard-felszerelésre, korcsolyára, szánkóra - megemelt felelősségbiztosítás limitek
 • síbérlet visszatérítése a biztosított balesete vagy kórházi tartózkodással járó betegsége esetén
 • a mentőhelikopteres mentés költségeit is fedezi
 • teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • felelősség biztosítás és jogvédelem

A részletes biztosítási termékimertetőt ITT  megtekintheted.

A KONZULI SZOLGÁLAT JAVASLATA:

Ajánlott, hogy a síelési szándékkal Franciaországba érkező állampolgárok megfelelő biztosítással rendelkezzenek: az “Európai Egészségbiztosító Kártya” (igényelhető indulás előtt OEP-től) mellett speciális kiegészítő poggyász-, baleset és mentési biztosítások megkötése is javasolt, mert ennek hiányában az esetleges, fedezet nélküli, gyakran tetemes költségek teljes egészében a balesetet szenvedett állampolgárra hárulnak. Alapvetően fontos a pályahasználatra, időjárásra, és különösen a lavinaveszélyre vonatkozó hatósági figyelmeztetések mindenkori tiszteletben tartása, az esetleges hatósági tilalmak naprakész megismerése és szigorú betartása.